Beyşehir Ziraat Odası > Haberler > Beyşehir Ziraat Odası Başkanlığı Genel Kurulunda Mustafa Ağralı Güven Tazeledi

Beyşehir Ziraat Odası Başkanlığı Genel Kurulunda Mustafa Ağralı Güven Tazeledi

Beyşehir Ziraat Başkanlığı Genel Kurul Toplantısının gündeminde maddesi olan 21 Asıl 21 yedek meclis üyeleri seçimi yapıldı.

İbrahim KAYAR'ın kırmız listesi,
Ekrem KABAKÇI'nın beyaz listesi ve Mustafa AĞRALI'nın mavi listesinin yarıştığı seçimde Mustafa AĞRALI'nın mavi listesi 65 seçmenin 37 oyunu alarak seçildi.
Seçilen mavi listede;
Mustafa AĞRALI,Mehmet İYİEL,Yücel KIZIL,Rıza SARAÇ,İsa YILDIZ,Dursun EREN,Yaşar AKDENİZ,Sadi ÖZ,Ali Hilmi KOÇ,Hasan YILDIZ,Mustafa DOĞAN,
Mehmet ÖZVATAN,Ömer KAZANIR,Kadir MACİT,Cemal KOÇAK,İhsan GÖKMENOĞLU,Yusuf GÖDÜŞ, Ahmet AĞMAZ,Mehmet ARKAN, Hasan ÜLKE ,
Abdullah ŞAM yer aldı.

Seçilen 21 Meclis üyesi arasından 7 Asıl 7 yedek yönetim kurulu üyeleri seçimine geçildi.
Seçim sonucunda yönetim kurulunda; Mustafa AĞRALI, Ahmet AĞMAZ, Mehmet ARKAN, Hasan ÜLKE, Abdullah ŞAM, Ömer KAZANIR yer aldı.