Beyşehir Ziraat Odası > Haberler > Basın açıklaması

Basın açıklaması

Beyşehir Ziraat Odası Başkanlığı olağan Meclis Toplantısı yapıldı.Toplantıda, son günlerde çiftçi kuruluşu olan TORKU'yu yıpratmaya yönelik haberler ele alındı.Beyşehir Ziraat Odası Başkanlığı olarak çiftçinin emeği, alın terinin karşılığı, Konyamızın ve Ülkemizin iftihar kaynağı olan TORKU'yu yıpratmaya yönelik haberlerin karşısında ve TORKU'nun yanındayız mesajı verildi.

Beyşehir Ziraat Odası Yönetim kurulu Başkanı Mustafa AĞRALI 'Ülke olarak ekonomik dar boğazdan geçmekteyiz.Gerek vatandaş olarak gerek şirketler olarak bu daralmadan etkilenebiliriz.Ama bugünler geçmişte olduğu gibi atlatılacaktır.

Bu ülke insanın gıda güvenliğinin bekçisi olan çiftçilerimiz hep var olacaktır.Çiftçimizin varlığı iftihar kaynağımız TORKU'yu var edecektir. Beyşehir Ziraat Odası Başkanlığı olarak çiftçinin ve TORKU'nun yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz.dedi