Beyşehir Ziraat Odası

ZOBİS
Beyşehir Ziraat Odası > Haberler > Beyşehir Ziraat Odası Başkanlığı Genel Kurul Toplantısı

Beyşehir Ziraat Odası Başkanlığı Genel Kurul Toplantısı

Beyşehir Ziraat odası Başkanlığı toplantı  salonunda 03.02.2019 Pazar Günü seçim çevrelerinden(mahallerinden) seçilerek gelen Genel Kurul Üyelerinin (delegeler) katılımıyla Genel Kurul Toplantısı yapıldı.

Genel Kurul Toplantısı için Divan Başkanlığına Hüyük Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hürriyet ŞAHİN ,Divan Başkan Yardımcılığına Göçü Mahallesi Delegesi Ahmet AĞMAZ,Katip Üyeliklere İçerişehir Mahallesi Delegesi Yasin ŞAM ve Dalyan Mahallesi Delegesi Ahmet ÇİMEN 'in teklif edildiği Divan Kurulu önergesi oylanması sonucunda oy çokluğu ile  kabul edilerek Divan Kurulu oluşturulmuştur.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması sonucunda Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Şemsi BAYRAKTAR'IN mesajı okundu.

Beyşehir Ziraat Odası Genel Sekreteri Faruk AYDIN'ın 2015,2016,2017,2018 Yılları Faaliyet Raporları ile kesin hesapları  okundu.Faaliyet Raporları ve kesin hesaplar hakkında Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa AĞRALI konuşmasını yaptı.2015 ve 2018 Yılları arası faaliyet raporları ve kesin hesapları oy çokluğu kabul edildiği toplantıda 2020 ve 2023 yılları tahmini bütçeleri oy birliği ile kabul edildi.

Genel Kurulda Toplantısı sonucun da yapılacak Meclis üyeleri asıl ve yedek üyeleri seçimine geçilmeden  Meclis Üyeleri liste sahibi delegelerin konuşma sırası için kura çekimi yapıldı.Kura sonucundabirinci konuşmacı olarak beyaz liste sahibi Bademli Delegesi Ekrem KABAKÇI,ikinci konuşmacı olarak mavi liste sahibi Karabayat Mahallesi Delegesi Mustafa AĞRALI, üçüncü konuşmacı olarak kırmızı liste sahibi Bayındır Mahallesi Delegesi İbrahim KAYAR belirlenmiştir.