Beyşehir Ziraat Odası

ZOBİS
Beyşehir Ziraat Odası > Haberler > Beyşehir Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa AĞRALI hizmete giren tohum eleme tesisi hakkında basına bilgi verdi.

AĞRALI '' Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı desteği ile Beyşehir Ziraat Odası Başkanlığı'na kazandırılan tohum eleme tesisi hizmete girmiştir.

Saatte beş ton tohum eleme kapasitesine sahip tesiste çiftçimiz ürününü römorkla boşalttıktan sonra eleme ve ilaçlama ve çuvallama yapılarak el değmeden tekrar römorka yüklenmektedir. Buğday, Arpa , nohut elenen tesiste eleme ücreti her kg için 0,050 Tl ike bir tona  50,00TL'dir''  dedi.

Ağralı ayrıca ''tesisin kazandırılmasında emeği geçen Konya Büyükşehir Belediyesi'ne  yöneticileri ile çalışanlarına ,Beyşehir Belediye Başkanlığı'na ve emeği geçenlere teşekkürü bir borç bilirim'' dedi.